Nieuws

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur...

SEPTEMBER 2023 -  Na een succesvolle zomer, waar weer een hoop PR's gesneuveld zijn, staat het schaatsseizoen weer voor de deur. Ik voel me conditioneel sterker dan ooit en kan dus ook niet wachten op de eerste wedstrijden. Let's go!

Benieuwd naar wanneer de grote wedstrijden plaatsvinden dit seizoen? Neem dan een kijkje naar de wedstrijdkalender via de knop hiernaast!

Trainingskamp Winterberg

AUGUSTUS 2023 -  Afgelopen week zijn wij naar Winterberg afgereisd om de laatste zomertrainingen af te werken voordat het seizoen weer begint. Na een goede trainingsweek stond er als kers op de taart nog een zware training op het programma: acht keer zo snel mogelijk de hoogste skischans ter wereld omhoog rennen... 
Terwijl ik dit schrijf heb ik nog steeds spierpijn, maar één ding is zeker: de goede basis is gelegd. Laat het schaatsseizoen maar komen!

Nieuwe sponsor!

JULI 2023 -  Ik ben onwijs blij en dankbaar met het nieuws dat ik komend seizoen ondersteund word door OIT Technisch Installatie Bureau. Met deze steun kan ik mijzelf voorzien van het beste trainingsmateriaal en goede begeleiding om zo tot de beste prestaties te komen deze winter!

Klik op de knop hieronder om een kijkje te nemen naar de kansen en voortdurende steun die OIT Talentontwikkeling niet alleen mij maar ook andere gedreven talenten in de sport biedt.

TRAININGSKAMP INZELL

JULI 2023 -  De eerste meters op het zomer-ijs van de Max Aicher Arena in Inzell zijn weer gemaakt! Tijdens deze pittige trainingsweek konden we naast fiets-, kracht- en sprong-trainingen ook alvast even wennen aan het ijs. 
De week is erg goed verlopen; dat geeft een hoop vertrouwen richting het winterseizoen!

TRAP DE LANGSTE DAG WEG VOOR MS RESEARCH

JUNI 2023 -  Dit weekend (24/25-06) fiets ik mee met een tocht van het Erasmusziekenhuis in Rotterdam naar onderzoekscentrum Noord Nederland in Groningen, om geld op te halen voor onderzoek naar MS. 

Inmiddels is het weekend voorbij en hebben we na 275km fietsen meer dan €15.000 opgehaald voor MS Research!

HET ZOMERSEIZOEN IS BEGONNEN!

APRIL 2023 -  Na een welverdiende vakantie in de rustperiode staat inmiddels het zomerseizoen alweer voor de deur. Dit betekent lange fietsritten en opbouwende kracht-, loop- en skeelertrainingen. Ik heb er zin in!

Bekijk via de knop hiernaast een kleine samenvatting van seizoen '22/'23!

PLAATSING NK AFSTANDEN!

JANUARI 2023 -  Na een lastig midden-seizoen met wat blessures hier en daar, heb ik mij tijdens de vierde HollandCup in Hoorn weten te plaatsen voor de 1500m op het NK Afstanden! Nog nooit eerder wist ik een plekje voor dit toernooi te bemachtigen (vanwege een minder aantal deelnemers), dus is dit toernooi voor mij een debuut! Ik start vrijdagavond rond 20:30.

Kom jij me aanmoedigen? Klik op de knop voor meer info en wees er snel bij voor een kaartje.

EEN STREEP DOOR HET NK ALLROUND...

DECEMBER 2022 -  Na een goede seizoensstart op het WCKT, gaat er vanwege een DQ op de laatste afstand van de plaatsingswedstrijd helaas een streep door het NK Allround... Dit was een zeer teleurstellende ervaring, aangezien ik graag had laten zien dat ik nog meer in mijn mars heb. Maar nu gaat de blik vooruit, want het seizoen is nog lang niet voorbij!

TWEE NIEUWE PR'S OP HET WCKT!

OKTOBER 2022 -  Het seizoen is goed begonnen! Na een redelijke 1500m op de eerste dag van het WCKT reed ik de volgende dag 4 seconden van mijn PR op de 3000m af! Deze tijd zorgde er uiteindelijk ook voor dat ik mocht starten op de 5000m van zondag. Een aangename verassing, waarbij ik uiteindelijk 38,5 seconden van mijn PR af schaatste! Ik ben superblij met mijn progressie zo vroeg in het seizoen. Dit smaakt naar meer!

Geplaatst voor het WCKT!

OKTOBER 2022 -  Tijdens de eerste HollandCup heb ik mij voor zowel de 1500m als de 3000m geplaatst voor het WordCup Kwalificatie Toernooi!

Kom jij me aanmoedigen? Klik op de knop voor meer info en wees er snel bij voor een kaartje.

Holland cup 1 - deventer

15-16 OKTOBER 2022 - Dit weekend gaat de competitie van start! Zaterdag rijd ik de 1500m en zondag de 3000m. Deze wedstrijden tellen niet alleen mee voor het klassement, ook vallen er tickets voor het WorldCup Kwalificatie Toernooi te bemachtigen. Wat ook zeker een doel is!

Trainingskamp inzell

SEPTEMBER/OKTOBER 2022 - In een klein dorpje in Zuid-Duitsland bereiden wij ons een week lang voor op de eerste wedstrijden van het seizoen. Bij thuiskomst staat dan al snel de eerste HollandCup van het seizoen voor de deur!

Start Seizoen '22/'23

SEPTEMBER 2022 - Loading.....
Neem alvast een kijkje naar de wedstrijdkalender voor winterseizoen '22/'23 via de knop. Voornamelijk de HollandCups, het WCKT en de NK's zijn voor mij belangrijke doelen voor komend seizoen!

ZOMER 2022

JUNI 2022 - Deze zomer is er weer hard getraind om de basis te leggen voor komende winter. Hiervoor zijn o.a. veel uren op de fiets gemaakt, een hoop zware interval-trainingen afgerond, verzuurde benen doorstaan tijdens de hoeken- en sprongtrainingen, sprint vezels aangewakkerd op de atletiekbaan en records verbroken in de krachthal. Op naar het laatste zomerkamp in Limburg!

Geen NK Allround vanwege COVID-19...

JANUARI 2022 - Na goede tijden gereden te hebben waardoor ik mij plaatste voor het NK Allround kreeg ik helaas één dag van tevoren een belletje dat mijn corona-test niet goed was... Voor het tweede jaar oprij echt enorm balen, maar des te zoeter smaakt de revanche volgend seizoen...

Trainingskamp Inzell

OKTOBER 2021 - Het seizoen is weer begonnen! Eind september vertrokken wij naar Inzell, waar wij naast trainingen ook wedstrijden zouden rijden. Hierbij heb ik de Holland Cup limieten gereden en me daarbij geplaatst voor de Holland Cups op alle afstanden! Op naar de eerste Holland Cup in Deventer.

summer of '21  

JUNI 2021 - Trainen, trainen en nog meer trainen!
We zijn weer volop bezig met fietsen, skeeleren, hardlopen, krachttraining en sprongtrainingen.

teleurstellend seizoen '20-'21

FEBRUARI 2021 - Dit seizoen heeft COVID-19 ontzettend veel roet in het eten gegooid. Ondanks het harde trainen konden we de vooruitgang nog niet laten zien tijdens wedstrijden. Gelukkig werden we nog wel beloond met een fantastische week op natuurijs!

Interview RTV Utrecht

NOVEMBER 2020 - Lees hier het interview over hoe ik vanwege de corona-maatregelen het NK Allround 2021 misliep... Zie link -->

Overstap naar Gewest fryslân 

MEI 2020 - Na twee jaar bij het RTC (Regionaal Talenten Centrum) Midden geschaatst te hebben zal ik komend seizoen deel uitmaken van Gewest Fryslân FTC. Ik ben super blij om deze volgende stap naar Friesland te kunnen zetten. Samen met mijn nieuwe trainer en ploeggenoten zal ik er alles aan doen om op het snelle ijs van Thialf mijn niveau naar een hoger level te brengen. Ik heb er zin in!

recap video online

MEI 2020 - Afgelopen seizoen heeft Dreux Productions mij gevolgd in de aanloop naar het NK Allround 2020. Hier heeft hij een heel gaaf filmpje van gemaakt. Benieuwd? Klik dan snel op de knop hiernaast en check it out!